grootste en meest opwindende

Banning

New member
We weten waar alle bruiden hun reis naar het kopen van trouwjurken beginnen - het is hier, online, kijkend naar talloze foto's van trouwjurken, Pinterest-borden en selectie in online winkels. Het is een eindeloze oceaan van bruidsjurken, verschillende silhouetten, stoffen, kleuren en stijlen. Ze zien er allemaal zo prachtig uit, en de modellen die ze dragen, zien er prachtig uit, maar hoe weet je welke jurk het beste bij jou past?

Het is niet zo dat je elke jurk kunt proberen die je opvalt. En zelfs Sexy Abendkleider als je de look van de jurk mooi vindt, bestaat de kans dat deze niet goed past bij jouw vorm. Dus als je de jurk eindelijk mag passen, zul je onaangenaam verrast zijn, waardoor je in een spiraal van zelfhaat en wanhoop terechtkomt, en dat is het laatste wat we willen voor onze mooie bruiden. Dus, waar te beginnen?

Stylisten van Madame Bridal hebben deze stijlgids voor bruidsjurken samengesteld om u te helpen bepalen welk silhouet het meest flatterend is voor uw figuur. Onthoud dat het geheim van het vinden van de droomjurk niet is om je gebreken te verbergen, maar om je beste eigenschappen te accentueren. Bekijk onze lijst en kijk welke jurk voor jou aan alle eisen voldoet.

Laten we beginnen met de klassieke baljurk. Dit was vroeger het meest gewilde silhouet van een trouwjurk, omdat bijna alle meisjes zich hun bruiloft als een sprookje hebben voorgesteld en zichzelf als mooie prinsesbruiden. Een baljurk kan bij vrijwel elke vorm passen, het is gewoon een kwestie van de taille van de jurk op de juiste plaats laten vallen en de perfecte lengte en volume van de rok uitzoeken. Als je bijvoorbeeld klein bent, vermijd dan de al te volumineuze rok en pas de lengte aan om net over de vloer te glijden als je hem met je paar hakken draagt. Als je een rondborstige bruid bent, gaat het erom de beste halslijn voor jouw stijl te vinden. Een jurk met een ronde hals of een ronde hals trekt de aandacht naar je gezicht en accentueert het, zonder te onthullend te zijn.

Waar het op neerkomt is, als je een baljurk wilt dragen voor je bruiloft - doe het dan! Je zult nauwelijks nog een kans krijgen om dit uitgebreide silhouet te dragen (sommigen zouden zelfs zeggen een over-the-top silhouet). Zorg er wel voor dat je het op maat maakt om perfect bij je lichaam te passen.

Een lijnstijl is als een afgezwakte versie van een baljurk. Deze snit is smal aan de bovenkant en strekt zich uit langs het lichaam in de vorm van een letter A. Dit silhouet is super flatterend voor elk lichaamstype en laat veel beweging toe op de dansvloer en daarbuiten. Als je geen gewelfd meisje bent, cre?ert deze stijl de illusie van rondingen en zie je er super sexy uit. Als u daarentegen gezegend bent met een vrouwelijk figuur, zal deze snit uw beste eigenschappen benadrukken. Als je een kleine buste hebt, maar grote heupen, kies dan een chiffon A-lijn jurk met ruches aan de bovenkant om je halslijn te accentueren, want de zwierige rok valt prachtig over je heupen.

Bedenk maar eens: als je een groot huis hebt met meerdere kamers, zal je er waarschijnlijk meer spullen in kwijt. Laten we uw tas zien als een klein huisje, dus hoe kleiner de tas, hoe minder u inpakt. Klinkt simpel toch?

Kiezen voor een zachte tas is een betere optie in plaats van een harde koffer; het biedt de mogelijkheid om items samen te comprimeren, waardoor een groter ruimtegebruik wordt gemaximaliseerd. Een harde tas biedt geen ? exibiliteit, zelfs niet als u enkele items verwijdert. Voor een vakantie van een week raden we een tas aan binnen het bereik van 40-50 liter. Dit biedt voldoende ruimte voor je persoonlijke spullen en een beetje extra voor wat souvenirs! We houden van de rugzakken en plunjezakken van Osprey, Deuter, Gregory en REI.

We snappen het - het inpakken van licht kan moeilijk zijn, afhankelijk van waar je heen gaat, maar het is nog steeds volledig mogelijk, waar je ook heen gaat! Strandbestemmingen zijn beslist gemakkelijker om licht in te pakken; in wezen alles wat je echt nodig hebt om van het strand te genieten, is een zonnebril, zwemkleding, flappen en Feestelijke jurken zonnebrandcrème. Op weg naar een surf- en yoga-retraite? Reizen met surfplanken kan een gedoe zijn en de kosten van een boardbag kunnen behoorlijk hoog oplopen, dus je kunt net zo goed je kleding en alles wat je nodig hebt erin inpakken!
Berguitstapjes kunnen zwaardere kleding en accessoires nodig hebben, aangezien de meeste bergen, zelfs in de zomer, behoorlijk fris kunnen worden, dus we raden aan om een ??opvouwbaar donsjack mee te nemen. Ze zijn geweldig omdat je hem in zijn eigen zak kunt stoppen ter grootte van je hand en ze zijn super warm! Dit bespaart een hoop ruimte in de tas. Voor een langetermijninvestering houden we van Mountain Hardwear, Patagonia en Marmot, maar Costco verkoopt ook donsjassen voor een geweldige prijs. We raden je aan om je grootste items (bijvoorbeeld laarzen en spijkerbroeken) tijdens het reizen te Long Evening Dresses dragen om bagageruimte te besparen.
Op weg naar een grote stad? Licht inpakken zou vrij eenvoudig moeten zijn; als je iets vergeet dat je absoluut moet hebben, kun je het altijd ergens in de stad ophalen. Maar het punt van licht inpakken is niet om meer spullen te kopen, het is om dingen te minimaliseren en dingen gemakkelijker te maken!
 
Top